IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ORPG || Burlesque

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Burtonized

avatar

Aantal berichten : 309
Registratiedatum : 17-03-12
Leeftijd : 22

Wie ben ik?
Naam: Jolien

BerichtOnderwerp: ORPG || Burlesque   ma 10 dec - 19:57

De muziek werd gespeeld door een band, die in een hoekje gemoffeld was. Een klein gedeelte van de muziek werd ter plekke geremixed door een jongen met de naam Dave, die zich op een klein platform bevond, dat boven de bar hing. Niemand lette erop, niemand viel het op en dat vonden ze bij Burlesque prima. Het was nu niet bepaald een originele naam, maar het deed wat het moest doen en dat was waar het om ging, is het niet?
Sally had het nooit iets uitgemaakt. Ze kon hier namelijk doen wat ze wilde, samen met haar halfbroer en tevens beste vriend. Beiden waren ze brak geweest, op straat geschopt, verstoten en uiteindelijk bij Burlesque belandt. Haar officiële naam was Syrena Evelynn Carter, maar haar roepnaam was altijd al Sally geweest en er waren er maar weinig die van haar volledige naam afwisten.
Het was een redelijk gewone dag voor haar. Het was begin van de middag en ze stond op het podium met Jenico, in een hemdje en trainingsbroek, op blote voeten en haar lange haren omhoog gestoken in een knot. Ze hoefde nu nog niet mooi te zijn en verleidend te wezen. Af en toe knikte ze, terwijl ze luisterde naar Cher, de vrouw die de hele zaak onder controle had. Het ging over de meest gewone dingen: de routine, de liften, het verleiden, dat die pas op de derde tel moest en niet op de vierde en ga zo maar door.
'Goed, denken jullie dat jullie dat kunnen?' Sally knikte nogmaals en keek even naar haar halfbroer, die eveneens knikte. 'Laat het dan maar zien,' zei Cher, waarna ze gebaarde dat het tweetal mocht beginnen. De muziek startte en als vanzelf viel haar lichaam in de bewegingen, wist ze het verleiden als vanzelf uit te voeren.

Jenico Damone Shane was zijn officiële naam, aangenaam kennis maken. Hij was vierentwintig jaar, waar zijn halfzusje slechts achttien was. Je zou niet zeggen dat ze familie waren, aangezien ze als water en vuur verschilden. Zij met helrood haar, een lelieblanke huid en helblauwe hogen en hij met donkerblond haar, reebruine ogen en een ietwat getinte huid. Hij was half Italiaans, zij half Frans. Dezelfde Engelse moeder, een andere vader, zo simpel was.
Ook hij luisterde naar Cher, omdat dat gewoon van belang was. Als hij niet naar haar luisterde zou hij daar alleen maar spijt van krijgen en daar had hij weinig zin in. Hij was gekleed in een trainingsbroek en meer eigenlijk niet. Ook hij was op blote voeten en had al maanden geleden zijn shirts weggelegd tijdens het trainen. Het werd toch veel te warm en daarnaast had hij geen lichaam waar hij zich voor hoefde te schamen.
Hij knikte bij Chers woorden, keek even naar Sally en ving haar blik op. Dit konden ze, dit was wat ze deden, wat hun bestemming was. Het was niet vreemd, om flirterig met haar om te gaan. Ze hadden een broer/zus-band, die hen typisch kenmerkte, maar ze waren tevens ook beste vrienden. Knuffelen was niet iets vreemds voor hen en ze konden gemakkelijk in hun rol als verleider te vallen, om elkaar voor dat moment als lustobject te zien, in plaats van broer of zus.
Cher gaf het teken dat ze konden beginnen en ook hij viel in de bewegingen, liftte Sally waar dat moest, had de bewegingen, de blikken waar ze hoorden. Ja, dit kon hij, dit was wat hij deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowwhite

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 13-08-12

Wie ben ik?
Naam: Cynthia

BerichtOnderwerp: Re: ORPG || Burlesque   ma 10 dec - 20:41

Aiden William Hartley duwde aarzelend een grote deur open, met Viniah in zijn kielzog. Hij was meegegaan op verzoek van zijn beste vriendin en hij was niet iemand die snel mensen afwees als die persoon hem om hulp vroeg. Deze plek kende hij maar al te goed, hij durfde eerlijk toegeven dat hij hier al eens een voet had binnengezet, wie niet? Hij maakte zich geen zorgen of Viniah zou geweigerd worden als danseres. Ze had een slank lichaam, met vormen op de juiste plekken. Alleen was ze een beetje klein maar dat kon snel verholpen worden met een stel hoge hakken.
Zijn blik gleed automatisch naar een podium waar de dansers en muzikanten aan het oefenen waren. Een paar in paren en enkelen apart. 'Kom,' zei hij zacht tegen Viniah en ging opzij, naar een plek waar de directeur van deze burlesque zich zou moeten bevinden. Hij hoopte dat ze zouden aangenomen worden want hij had het geld nodig. Hij wenste vurig dat er nog een ander soort baan vrij was dan enkel dansen of zingen. Want hij bezat niet bepaald de elegantie om te dansen of de stem om te zingen. Om nog maar van zijn lang lichaam te zwijgen, dat langer was dan de meeste dansers die op het podium stonden. Dat kon ook niet anders dan, dansers moesten elkaar aanvoelen en rond dezelfde grootte zijn voor liften en andere dingen. Hij keek even achterom naar Viniah om te kijken of ze klaar was en hij kon zien dat de aarzelende blik had plaatsgemaakt voor de vastberaden blik die hij vaak in haar ogen zag. Een blik die haar dwong om door te gaan en alles opzij te schuiven. Hij tokte met zijn vingers zacht op de deur en wachtte tot er werd opengedaan.

Viniah volgde aarzelend Aiden naar binnen door de deur. Het was een bedompte plek vond ze, zo zonder ramen die openstonden. Deze plek was de laatste waar ze aan dacht als ze werk zocht maar ze had een plek nodig waar ze naartoe kon en dansen was nu altijd al één van haar uitgangspunten geweest. Ze schoof haar donkerbruine krullen achter haar oor om een beter zicht te hebben op de plek die ze om zich heen zag. Dansers waren aan het oefenen en er waren meteen de kleine dingen die haar opvielen. De manier hoe de muzikanten perfect konden samenwerken, hoe een knappe jongen een roodharig meisje zonder moeite kon oppakken en liften alsof ze als machines op elkaar waren ingesteld en vooral het feit dat de vrouw die uitlegde hoe het moest al met een paar woorden genoeg had voor alle dansers meteen begrepen waar ze heen wilde. Ze werd er al helemaal zenuwachtig van.
Ze begon vrijwel automatische een lok van har haar om haar vinger te draaien, iets wat ze altijd deed als ze erg zenuwachtig was. Ze had dit de laatste tijd zo vaak gedaan dat haar vingers soms pijn deden. Ze was buitengegooid door haar moeder, die een zware alcoholiste was en had zelf een plek moeten zoeken, wat ze gevonden had na vele leningen en haar bloedeigen spaargeld maar ze wist dat dit haar uitweg zou zijn, de kans om iedereen terug te betalen en zelf wat te verdienen. Ze vroeg zich af of ze op een dag net zo elegant en sierlijk als het roodharige meisje zou kunnen bewegen.
Haar gedachten werden verstoord toen Aiden haar een vragende blik toewierp vlak voor ze naar binnen zouden gaan. Ze wist dat ze nu het allerlaatste moment zou hebben om zich te bedenken maar ze besloot door te gaan. Ze knikte eens naar hem en keek toe hoe hij aarzelend op de deur klopte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Burtonized

avatar

Aantal berichten : 309
Registratiedatum : 17-03-12
Leeftijd : 22

Wie ben ik?
Naam: Jolien

BerichtOnderwerp: Re: ORPG || Burlesque   di 11 dec - 18:11

'Cher, lieverd, je hebt geloof ik bezoek.' De stem van Maxwell, of liever gezegd Max, liet het geluid van de band langzaam wegsterven en ook Sally en Jenico hielden hun bewegingen in, tot ze uiteindelijk stil stonden. Als vanzelf gingen hun blikken naar de deur die naar Chers kantoor leidde. Cher schudde even haar hoofd, sloot hierbij haar ogen en keek het tweetal op het podium toen aan. 'Goed, jullie hebben even pauze, ga eveneens maar naar mijn kantoor, daar liggen verschillende aantekeningen over hoe ik het wil,' zei ze, waarna ze even wenkte en wachtte totdat Max met haar mee zou lopen. Max was een kalende man, met een brilletje en degene die de kleding en make-up bezorgde. Ten tweede was Max hartstikke homo en de beste vriend van Cher en hij was als het ware de onderbaas, degene die ook zat dingen regelde.
Cher liep naar haar kantoor, een glimlach werd naar het nieuwe tweetal geworpen. 'Jullie zullen wel aan jullie timing moeten werken, lieverds, want jullie komen midden in een repetitie binnenvallen.' Ze duwde de deur voor hen open en liet de jongen en het meisje, gebaarde dat ze mochten gaan zitten en knikte naar Max, die de deur sloot en naar een kast liep, om de aantekeningen eruit te halen. 'Goed,' begon Cher, terwijl ze ook ging zitten en naar het tweetal keek. 'Waarvoor precies zijn jullie hier?'

Sally was ondertussen de kamer in gelopen, achter Max aan, terwijl ze met Jenico in een gesprek was. '... en, ja, dat bedoel ik! Kom op zeg, dat is toch gewoon té geniaal?' Een brede glimlach lag rondom haar rozige lippen, lieten een kleine streep van haar witte rij tanden zien. Ze pakte de map aan van Max, antwoordde een bedankje en drukte even een kus op Max' wang, waarna ze de map op een klein tafeltje legde, om deze daar te openen. Jenico kwam naast haar staan en opende deze, om de aantekeningen eruit te halen. 'Hmm, dit gaat nog eens interessant worden,' mompelde hij en hij keek op toen hij gegrinnik van Max hoorde.
'Oh geloof me, lieverd, jullie gaan het énig vinden!'
'Zolang we kunnen doen waar we hier voor zijn, vind ik het best,' antwoordde Jenico en hij grijnsde, om vervolgens de bladzijde om te draaien. Naast hem stond Sally de woorden aandachtig in zich op te nemen. Ze had geleerd om Chers manier van denken en schrijven in dans te leren herkennen, wat de samenwerking zeer prettig maakte. Nadenkend trok ze het elastiekje uit haar knot, waardoor haar haar naar beneden viel, tot voorbij haar heupen kwam. Ze greep het bij elkaar en draaide het in een slordige staart, zodat het uit haar gezicht was. 'Welke kleding hebben we hierbij aan, Max?' Ze keek Max hierbij aan, een glimlach rondom haar lippen.
'Ach, ik weet het nog niet. Ik zat te denken aan een simpele jeans voor Jenico, met sneakers eronder en voor jou, lieverd, komt er iets heel sensueels uit de kast.'
'Erotisch dus.'
'Dát heb je me nooit horen zeggen,' protesteerde Max.
'Maar je dácht het wel,' reageerde Sally grijnzend, waarna het drietal in lachen uitbarstte. Daarom hield ze van dit werk, van de mensen, wat ze moest doen - alles.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowwhite

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 13-08-12

Wie ben ik?
Naam: Cynthia

BerichtOnderwerp: Re: ORPG || Burlesque   di 11 dec - 18:39

Aiden zag hoe iemand die blijkbaar Cher heette werd geroepen door iemand anders, het soort stem dat hij nogal redelijk typerend vond. Hij draaide zich om van de deur toen het duidelijk was dat er niemand binnen was maar iedereen gewoon in de zaal rondliep. Hij had gedacht dat het gezelschap veel groter zou zijn. Hij sloeg zijn armen over elkaar terwijl hij toekeek hoe ze langzaam hun kant kwamen uitgelopen.
Hij zette aarzelend een stap opzij toen de vrouw met de strenge blik maar aardige glimlach hen voorging naar binnen, ze gebaarde bijna meteen dat ze haar mochten volgen naar binnen.
Hij liet Viniah voorgaan en liep dan achter haar aan naar binnen. De deur achter hem werd gesloten door een man, die blijkbaar Max heette. Niet veel later ging de deur opnieuw open en kwamen er een paar dansers binnen. Het meisje met het felrode haar en de bleke huid en een jongen die hij ook had zien dansen, ze waren vrolijk en rustig in gesprek met elkaar terwijl ze samen met de man die daarnet geroepen had naar de kast liepen.
Hij nam aarzelend plaats op een van de lege stoelen en keek naar de vrouw. 'We komen allebei vragen of je nog een baan vrij hebt,' vroeg hij aan de vrouw. 'Ik hoop dat je nog iets vrij hebt waarin ik kan helpen met opdienen of opruimen,' ging hij verder. Hij hoopte vurig dat er nog iets vrij was, want hij vond het hier nu al gezellig.

Viniah wist er een onschuldige glimlach uit te persen toen ze merkte dat ze de dans hadden verstoord. Hopelijk vonden de dansers en danseressen het niet erg. De vrouw die met een paar woorden de dansers kon laten dansen hoe zij het wilde ging hen voor naar binnen en bood hen een plaats aan. Ze ging zitten en sloeg automatisch haar linkerbeen over het rechter. Ze wist dat ze maar één kans had nu om hier binnen te geraken, dus moest ze laten zien dat ze toch een klein beetje elegantie bezat. Waarschijnlijk lieten ze enkel danseressen toe in hun gezelschap als ze zelf vonden dat die persoon iets in zich had om anderen te verleiden.
Ze glimlachte even toen de vrouw zei dat ze aan hun timing moesten worden. De luchtige toon in haar stem gaf aan dat ze het niet erg vond. 'Sorry' verontschuldigde ze zich alsnog en keek even afwezig opzij naar Aiden toen die vrijwel meteen begon uit te leggen waarvoor ze hier waren. Haar blik ging daarna naar twee dansers en een man die stonden te praten en lachen en af en toe dingen aanwezen in het mapje dat ze vasthielden. Het was het koppel dat daarnet zo mooi aan het dansen was met hun bewegingen die perfect op elkaar waren ingesteld en zenuwachtig wendde ze haar blik af om terug naar de vrouw en Aiden te kijken. Ze zweeg en liet hem aan het woord, anders zou het zo ordeloos overkomen als ze door elkaar begonnen te kwetteren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Burtonized

avatar

Aantal berichten : 309
Registratiedatum : 17-03-12
Leeftijd : 22

Wie ben ik?
Naam: Jolien

BerichtOnderwerp: Re: ORPG || Burlesque   zo 16 dec - 19:21

Cher tuitte een kort moment bedachtzaam haar lippen. Ze zaten niet in de schulden, konden prima nieuwe mensen aanschaffen, maar het was de vraag of ze het nodig hadden. Ze kon trouwens ook wel raden waarvoor de blondine er was. Dat was een nogal overbodige vraag, mocht ze daar naar willen vragen. 'Ik weet het niet. Burlesque functioneert al tijden fantastisch, zeker sinds ik twee nieuwe dansers onder mijn vleugels heb gekregen.' Ze kwam overeind, liep naar het raam toe en keek bedachtzaam naar buiten. Het geluid van haar hakken galmde nog zachtjes na, voordat ze zich weer omdraaide.
'Misschien is het dan juist een idee om extra personeel aan te schaffen?' De zachte, liefdevolle stem van de rode furie liet Cher opkijken, om te zien hoe haar meest geliefde leerlinge haar aankeek. Een jong talent, vrij nieuw, maar in combinatie met haar halfbroer een ware duivelin. Cher keek de jongedame aan, wie nu nog vrij neutraal gekleed was. Haar vormen waren in deze kledij zichtbaar, maar kwamen niet tot hun recht. 'Ga door,' zei ze dan ook.
Sally keek nog even naar haar broer en Max en duwde zich toen van de tafel weg, liep naar Cher toe en nam kalm plaats op het bureau, sloeg haar benen over elkaar. 'Burlesque loopt geweldig. Sinds dat Jenico en ik hier zijn hebben we alleen maar een stijgende lijn gezien. We zijn een hit, un spectacle! Lisette is ondertussen zwanger en wij weten allemaal dat Britt er over een aantal weken mee stopt. Lydia komt volgende week terug, maar dan hebben we nog één lege plek over. Aangezien het me sterk lijkt dat deze jongedame hier is voor iets anders dan danseres, is er voor haar sowieso plaats. Daarnaast,' vervolgde ze en ze hief haar hand op, toen Cher haar mond trachtte open te dan, 'ben ik nog niet klaar met spreken. We gaan meer personeel nodig hebben. Je hebt grootse plannen, Cher en Jenico en ik kunnen die uitvoeren. Je weet dat we dat kunnen, je weet dat het in ons zit.' Ze keek nu even naar de twee nieuwelingen. 'Misschien zit het ook wel in hen.'

Jenico keek even naar Max, die grijnsde en toen naar zijn halfzusje. Typisch Sally, maar hij wist dat Cher dat vind hen kon hebben. Ze waren haar sterren, degenen die een groot deel van de show deden, al was dat puur toeval. Het was het feit dat ze haast perfect met elkaar konden samenwerken, dat ze wisten wat ze moesten doen. Hun bewegingen, hun handelingen: alles was op elkaar afgesteld, paste perfect in elkaar. Ook hij kwam in beweging en ging naast Sally staan, die haar hand net ophief, Cher tegenhield om te spraken.
'Ze heeft een punt, lieverd,' hoorde hij Max zeggen en hij kon het niet laten te grijnzen. 'Natuurlijk heeft ze een punt, Max. Sally is niet achterlijk.'
'Dat weten we, schat, we hebben vaak genoeg gehoord hoe ze feest vierde als ze weer een argument gewonnen heeft.'
'Kappen, Max,' waarschuwde Sally hem. Cher kuchte even en richtte toen haar aandacht weer op het tweetal. 'Zoals jullie horen, is er dus ruimte. Jullie gaan zo mee met Max en waarschijnlijk ook Jenico en Sally, die zullen jullie wel laten zien wat jullie moeten doen. Jullie beginnen vanavond. Stel me niet teleur.'
Jenico hielp Sally van het bureau af, ook al had ze dat niet nodig, sloeg zijn arm om haar middel en volgde Max naar buiten, ging de kleine wenteltrap op en liet Sally naar los, om daar wat mededansers te begroeten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowwhite

avatar

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 13-08-12

Wie ben ik?
Naam: Cynthia

BerichtOnderwerp: Re: ORPG || Burlesque   zo 16 dec - 20:32

Viniah was eigenlijk een brunette, maar ik maak er wel een blondine van ;p
-
Aiden merkte hoe bedachtzaam de vrouw tegen zichzelf aan het praten was. Hij hield zijn mond terwijl hij bedenkelijk haar nakeek terwijl ze naar het raam liep en daar bleef staan. Het was overduidelijk dat ze niet echt overtuigd was om hen aan te nemen en hij hoopte dat het geen verloren zaak was.
De stem van het roodharige meisje verbaasde hem. De onschuldige toon die erin verscholen lag gaf haar iets breekbaar, terwijl ze er eigenlijk helemaal niet breekbaar uitzag. De manier hoe ze sprak gaf hem het gevoel dat ze deze vrouw alles zou kunnen maken als ze dat zou willen, waarschijnlijk was ze heel erg belangrijk voor dit gezelschap en mooie roodharige dames waren ook vaak een uitzondering.
Er werd even over en weer gepraat door de man die blijkbaar Max heette, de vrouw en het roodharige meisje en na een tijd werd er gezegd dat er plek was en ze dus aan het werk gezet konden worden. Hij haalde opgelucht adem en hij kon de brede grijns om zijn lippen niet onderdrukken, om eerlijk te zijn had hij niet verwacht dat ze een baan gingen krijgen, mensen die ze hier aannamen, zeker dansers moesten namelijk uitzonderlijk goed zijn.

Viniah begon met haar vingers op haar knie te tokkelen. Ze kon het zenuwachtige gevoel in haar maag niet negeren en moest iets doen om de spanning er wat af te halen, ook al was het maar deze kleine beweging, deze hele situatie en iedereen die hen zat aan te kijken maakte haar ongelofelijk zenuwachtig.
Ze glimlachte even dankbaar toen het roodharige meisje het voor hen opnam want ze had het gevoel dat de vrouw met strenge blik maar vriendelijke glimlach er niet happig op was om hen aan te nemen. Ze wist zelfs niet eens zeker of het meisje het eigenlijk aan het opnemen was voor hen of het gewoon vanuit het financiële standpunt bekeek, maar voor Viniah voelde het toch zo.
Ze glimlachte toen ze uiteindelijk zei dat ze waren aangenomen en ze had zin om recht te springen en ze allemaal te omhelzen maar dat was niet de bedoeling natuurlijk. 'Heel erg bedankt,' begon ze en richtte haar blik naar de vrouw die nog steeds aan het raam stond. 'En dat zullen we zeker niet doen,' ging ze verder op de beveling om haar niet teleur te stellen, althans dat hoopte ze toch. Ze was altijd een doorzetter geweest en als ze iets wou zou ze er dan ook zeker voor gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ORPG || Burlesque   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
ORPG || Burlesque
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Delirious :: Verhalen en Rollenspellen :: Rollenspellen :: ORPG-
Ga naar: